informatie
bouw.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Informatie

 • Bouwen en verhuizen
  Als verhuist moet je allerlei instanties informeren en adreswijzigingen versturen. Op www.verhuisvriend.nl kun je dit nu allemaal eenvoudig regelen met een eigen Verhuisboekje. Het verhuisboekje houdt je verhuizing in de gaten en zorgt dat alles op tijd wordt doorgegeven. - Selecteer uit meer dan 100.000 aanbieders wie je wilt informeren. - Adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen - Planner + Overzichten - Tips en nuttige informatie - Privacy is gewaarborgd - Controle over alles! Je kunt 24 uur per dag bij je Verhuisboekje. Je bent altijd op de hoogte. Geen gedoe meer, post doorsturen niet nodig, en bespaar een hoop tijd en geld aan postzegels plakken. Echt makkelijk! Hoe zou je het anders doen?
  http://www.verhuisvriend.nl
 • Bouwtekening
  Op bouwtekeningmaken.com kunt u een bouwtekening laten maken tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u een bouwtekening nodig voor uw aanbouw, dakkapel of schuur? Dan kunt u bij ons terecht voor het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning.
  http://www.bouwtekeningmaken.com
 • Bouwtekening maken
  Bij een verbouwing of aanbouw, zijn bouwtekeningen van belang voor een goed en gestructureerd bouwproces. Niet alleen legt u van tevoren precies vast wat er veranderd gaat worden aan uw woning, voor grotere bouwprojecten hebt u ook een bouwtekening nodig bij het aanvragen van een vergunning. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u een serre aan wilt bouwen of als u een dakkapel wilt plaatsen.
  http://www.bouwtekening-maken.nl
 • Dakkapel
  Dakkapel plaatsen begint met het verzamelen van goede informatie. Is voor uw dakkapel een bouwvergunning nodig? Wat verandert een dakkapel aan uw verzekeringssituatie? Wat houdt welstand in voor een dakkapel? Dakkapel-Weetjes informeert consumenten over dakkapellen. Dakkapelspecialisten kunnen het Dakkapel-Weetjes vertrouwenszegel verdienen. Ook het vergelijken van dakkapel offertes is mogelijk.
  http://www.dakkapel-weetjes.nl
 • Edubooking cursussen

  http://www.edubooking.nl
 • Huurwoningen

  http://huurwoningen.startbewijs.nl
 • Isolatiemateriaal - isoleren
  Website met alle soort isolatiemateriaal en informatie over isoleren. Achtergrond informatie over Dakisolatie, Gevelisolatie, glas isolatie, kruipruimte isolatie en subsidies op isolerende oplossingen.
  http://www.isolatiemateriaal-online.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Informatie